Unde esti tu soare?

Stau si ma uit la vremea asta, si imi dau seama, ca cine afirma ca schimbarile climatice sunt doar o vrajeala, inseamna ca la casa nu are fereastra, sau sta in subsol, la ma-sa acasa, ca altfel nu pot sa imi explic.

Adica, voi vedeti ce e afara nu? Am ajuns sa vad ca pe data de 20/21 aprilie ninge mai ceva ca in decembrie. Adica pe bune, a nins probabil mai mult ca in decembrie anul trecut (2015). Si in scurta mea viata, de douazeci si ceva de ani nu am mai vazut decat o ninsoare, rapida, acum vreo 3-4 ani tot prin aprilie, dar mai pe la inceput. Dar nici atunci nu ningea cum a nins zilele astea.

Adica sa ningi aproape 24 de ore in continu nu e de ici de colo, si cand ma uit la copaci pe strada, totul e distrus, ma rog totul, aproape totul. Crengi lasate, copaci rasturnati, masina distruse, si asa mai departe.

Acum nu ar mai trebui decat sa cumparam un brad, sa il impodobim, si sa asteptam sa vina mosul din nou la noi. Ca doar, in loc sa ne pregatim de 1 mai in vama, ne pregatim geaca cea groasa ca sa putem iesi afara.

Well, sper ca Busu sa ne dea veste buna, si sa vedem mai multe grade in termometre. Din cate am observat, undeva la vreo 21 intr-o saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *