Rocanotherworld

Deci, despre Rocanotherworld s-au scris multe in ultima perioada, si din ce am citit, numai de bine. Dar, cum si eu am fost prezent la acest minunat festival, bine, trebuie sa recunosc, ca am fost doar in ultima zi, am ramas profund impresionat de ce am putut vedea acolo.

”Un festival ca la Cluj”, citisem undeva. Deoarece eu nu am vazut cum ar arata un festival la Cluj, deorece si pentru ca nu am avut ocazia sa merg la unul, pot presupune doar ca e de bine.
De ce spun ca e de bine? Pentru ca am vazut multa lume adunata impreuna de un singur scop, scopul de a asculta muzica buna, intr-o locatie frumoasa (partia de sky din copou), si cu oameni deosebiti.
Nu am mai vazut atat de multa lume, la un festival mai underground, ca doar din nume iti dai seama ca a fost doar rock, de foarte multa vreme, de pe cand canta Cargo prin fata la palatul culturi. Dar parca totusi au fost mai multi acum.
Printre trupele care au cantat anul acesta se pot enumera si Luna amara, Subcarpati, Cred ca sunt extraterestru si multi, multi alti.
Si a da, am uitat sa mentionez ca a fost gratis toata treaba aceasta. Ba mai mult, incasarile se vor duce la ceva fundatii (aici nu stiu exact cum se numesc fundatiile, pentru ca dahh… lenea e mare). Dar va recomand din suflet, daca se va mai face o editie si la anul, sa mergeti, pentru ca veti ”rock another world”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *