Politica din Romania

Incep prin a spune ca nu sunt la curent cu politica din Romania, ci, deobicei, sunt cu intarziere de vreo 3-4 saptamani/luni daca nu e ceva care sa ma afecteze direct.

Si zilele astea, cum am mers eu acasa, la tara, mi-am adus aminte de o promisiune facuta de consiliul local al satului in care am crescut, cum ca vor face o banda de decelerare pentru a preveni accidentele din intersectia cu drumul european E-85.

Promisiunea era ca, alegerele fiind prin iunie, ca pana in octombrie 2016 sa fie gata, cu precizarea ca octombrie e un termen destul de lung. Intre timp, au trecut si alte luni, am schimbat si anul, si am ajuns la aproximativ un an de la momentul cand acea promisiune a fost facuta, si inca nu am vazut nimic sa se schimbe.

Poate doar sensul girator car se face la vreo 1km distanta, dar asta e alt ceva. Pana acum ne-au amagit cu scuze, ca nu s-au primit aprobari si treburi. Dar na, politica asa va fi mereu. Si cand te gandestica nu e decat de tras cateva linii… Dar se va face giratoriul mai repede decat o banda de decelerare.

Dar ce sa te astepti de la o tara in care partidul ales sa guverneze tara este demis tot de ei. De asta nu vreau sa ma amestec in politica.

*Ca un ps, ca am vorbit vag in articol, este vorba de satul Tamaseni, din judetul Neamt, unde lumea inca asteapta acea banda. Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *