Fast and Furious 8

Dupa multa vreme de la lansarea filmului, 2 saptamani, am reusit sa vizionez si eu acest ultim film din prea frumoasa serie Fast and Furious. Desi nu se compara cu restul filmelor, pot spune ca merita vizionat, si mai jos sa va spun/povestesc de ce.

Filmul nu mai este de mult despre masini, si 1/4 mile drag. E mai mult actiuni, si mai multa drama decat oricand, dar totusi, inca e un film bun. Desi Paul Walker a murit inainte de lansarea filmului 7, au reusit sa il aduca aminte si in acest film, si sa il faca uitat in acelasi timp fara prea mari dificultati.

Totusi, seria se bazeaza mai mult in jurul lui Dom, care, in acest film “tradeaza familia” pentru a fura diferite chestii. Acum nu pot sa va spun ce ar fi, ca as strica o buna parte din film. Dar oricum, echipa lui stie ca Dom nu are cum sa isi tradeze echipa, mai ales Letty, care e devastata cand vede ca Dom s-a intors impotriva lor.

Filmul, Fast and Furious 8, pot spun ca e mai mult film de comedie, si cand spun asta, o spun deoarece am ras mai mult la acest film de actiune, decat am ras la filme de comedie.

Dar din aceasta cauza, si din cauza ca au pierdut ideea seriei de pe la filmul 4, cand nu s-a mai pus accent asa mare pe masini, ci pe drama si actiune, nu pot da mai mult de 8/10 acest film. Poate 9/10 pentru partea de comedie, care chiar a fost buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *