Salutare lume! Ma numesc Chile Liviu E. (lasam doar initiala, ca sa mai fie si un pic de mister), am 23 de ani, sunt angajat ca si contabil, stiu, nu ma asteptam nici eu.

Dar pana acolo, sa va povestesc putin despre mine. Sunt roman, dahhh, original din zona Romanului, si de 4 ani de acum, traiesc in Iasi. Am terminat facultatea de economie si administrarea afacerilor din cadrul Universitatii Al. I. Cuza, pe domeniul, ghiciti voi, va las…. Gata, da! Contabilitate si informatica de gestiune.

Frumos profil, nu vi-l recomand.
Alt ceva despre mine. Sunt unul din oamenii aceea care prefera in orice moment al zilei si al noptii sa petreaca timp cu prietenii la iarba verde, la un foc de tabara, uitandu-ma la stele in mijlocul noptii cu o companie placuta, discutiile interminabile despre subiecte sociale, religioase, cosmos si mai ales seriale.

Daaa! Seriale!! Deoarece am peste 60 urmarite. Si probabil 60 e un numar mic, dar facebook-ul meu stie mai bine numarul. Dar printre ele, recomand cateva, cum ar fi Stargate (toata seria, SG-1, Atlantis, chiar si Universe), Lost, Game of Thrones, Doctor Who, House M.D., Vikins, si din zona comediei clar How I Met Your Mother si Friends.

Jocuri? Fost gamer, auzi la mine, fost, actual gamer, doar cu 1 joc momentan, ca na… latop din antichitate, care merge doar cand sobolanii se invart prin el ca sa mai raceasca putin procesorul. Revenind la joc, acum joc doar League Of Legends, jocul ala cancer despre care am mai vorbit aici, dar si printre alte recomandari mai sunt si Assassins Creed, foarte bun, Need for speed (the old ones), Hearthstone din cand in cand. Acestea mi-au venit acum in cap, sigur sunt si altele mai bune!

Dar pana mai am eu putina inspiratie, va las sa numai cu bine!!!