Aplicatii care te ajuta la invatat

Nu e un top sau ceva, dar in seara asta, inainte sa mananc, am intrat ”din greseala” pe google play, si am dat peste o aplicatie fara sa vreau, si anume Enki.
Aceasta aplicatie te ajuta sa inveti diferite limbaje de programare, pe care eu, chiar voiam sa le invat la un momendat. Acum am inceput cu putin javascript, ca sa va pot stresa cu multe pop-out-uri, glumesc bineinteles, dar chiar vreau sa invat acest limbaj.

Plus ca are si o interfata draguta, si inca cateva limbaje de programare. Si, o chestie care iar ma impresionat, a fost ca, poti seta un reminder, pentru fiecare zi, sau la un anumit interval de timp, cand sa inveti acel limbaj, pentru doar 5 minute. Eu unul mi l-am setat in fiecare zi, undeva pe la 8 seara, cand sunt mai liber.

Dar cu aceasta aplicatie, mi-am adus aminte de perioada in care a trebuit sa dau de carnet, si aveam sala, si am invatat pentru sala la fel cum sper sa invat programarea. Printr-o aplicatie.
Dar, in perioada in care am dat eu sala, nu erau decat 2 aplicatii de chestionare, si pe acelea le stiam pe de rost, si nu imi placea sa fac chestionare pe e-dripciv. Pentru ca eu sunt mai cu mot. Si sincer, am trecut sala, si orasul din prima, si asta, in mare parte, din cauza acelor aplicatii. Si faceam acele chestionare doar in drumul meu spre facultate si inapoi, undeva la 2-3 chestionare maxim pe drum.
Dar cum spunea cineva odata, repetitia e mama invataturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *