A new start!

Okey guys, pentru inceput, cum sunteti? Totul bine? Totul frumos? E bine sa ne revedem dupa atat de mult timp, aproape am si uitat ca existati. Dar cine ar putea pana la urma? Sa fim seriosi, am fost eu doar prea lenes pentru a va da prea multa atentie, dar acest lucru se va schimba de acum.

Pana azi, ma gandeam ce sa fac cu acest blog. Sa il continui pe cel vechi s-au sa o iau de la capat. Si dupa o saptamana de motive pro si contra (adica vreo ora in total, dar sa para mai dramatic am spus ca a durat mai mult) am decis sa incep “fresh”. De la 0, ca sa fim intelesi.

Chiar daca voi ma intelegeti mai greu, poate si pentru ca exprimarea mea e foarte clara si coerenta incat nici eu nu ma inteleg cate odata, dar de aceea existati voi, sa ma faceti sa inteleg ce spun eu. WTF?!?! O sa va obisnuiti voi pana la urma, nu e asta o problema.

Dar, cum am mai spus, o sa incep fresh, iar cu promovarea acestui blog ma voi ocupa tot eu, dupa ce il finisez putin, dau putina culoare colo, putin text dincolo. Dar sper sa ma intelegeti ca asta s-ar putea sa mai dureze maxim 2-3 saptamani, depinde cum e vremea. Dar pana atunci, va mai las odata link-ul catre fostul blog in caz de va plictisiti prea tare si nu aveti ce citi, adica ce sa descifrati in aceasta seara minunata!

O seara faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *